HANDELSBETINGELSER

Vi har et kæmpe udvalg af håndplukkede firmagaver til alle anledninger – leder du efter den perfekte firmagave til enten en kollega eller samarbejdspartner på en mærkedag, er du i trygge hænder.

Priser:

Alle priser oplyses eks. moms, ab lager. Betaling kan ske enten med VISA/Dankort eller ved fremsendelse af faktura – ved betaling med VISA/Dankort trækkes pengene, når gavekortene/koderne sendes til brug på gaveshoppen, og ved fremsendelse af faktura er betalingsbetingelserne 8 dage netto.

Bemærk venligst, at gaverne først afsendes fra lageret, når betalingen er modtaget. Alle fakturaer pålægges et faktureringsgebyr på DKK 125,- eks. moms.

Der sælges kun til virksomheder, der er registreret med et CVR-nummer.
Ved bestilling skal der oplyses en fakturerings-e-mailadresse og gerne et EAN-nummer.

Minimumsbestilling:

Der er en minimumsbestilling på gavekoder til gaveportalen på DKK 5.000,00 eks. moms pr. shop. For shops med gaver der skal sendes til øvrige EU-lande er omsætningskravet DKK 50.000,00
Der kan tilkøbes flere koder, hvis det er nødvendigt.

Betaling:

Betaling kan ske enten med VISA/Dankort eller ved fremsendelse af faktura.

Gavekoder vil først blive aktiveret, når fuld betaling er modtaget af Sortiment.dk. Hvis der betales med VISA/Dankort, vil betalingen blive trukket på kortet umiddelbart efter afsendelse af gavekoderne.

Kreditvurdering:

Ønskes betaling med faktura, forbeholder Sortiment ApS sig retten til at foretage kreditvurdering af kunden, og annullere eventuelle afgivne ordrer.

Ordrebekræftelse:

Ved bestilling på gaveportal.sortiment.dk sendes ordrebekræftelsen pr. e-mail. 

Gavekoder:

Gavekoder sendes i elektronisk form med informationer til kundens gaveindkøber.

Gavekoder vil blive sendt til den angivne e-mailadresse 1-3 arbejdsdage efter bestillingen er fuldført hos Sortiment.dk

Kunden er selv ansvarlig for at videregive gavekoderne til medarbejderne medmindre der er valgt at udsendelse via email, i så fald udsendes disse via systemet på den valgte dato.

Brug af fysiske gavekort:

Hvis kunden vælger at få tilsendt fysiske individuelle gavekort med gavekoder, tillægges der et gebyr på DKK 250,00 – uanset antal købte gavekoder.

Alle fysiske gavekort sendes til den kontaktperson og adresse, der blev oplyst ved købet.

Kunden er selv ansvarlig for videreomdeling af de fysiske kort.

Gyldighed:

Gavekoder aktiveres efter modtagelse af betaling. Gavekoderne er gyldige i åbningstiden for shoppen, som er aftalt med kunden. Det er ikke muligt at returnere ubrugte gavekoder.

Brug af gavekoden:

Gavekoden udleveres til medarbejderen fra virksomheden, som bestiller den ønskede gave i shoppen inden for shoppens åbningsperiode. Hvis kundens medarbejdere ikke vælger en gave inden udløbsdatoen for gavekoden og kunden ikke har valgt en automatisk gave fra sortimentet, forbeholder Sortiment ApS sig retten til at vælge en automatisk gave fra sortimentet i den aftalte prisklasse og sende den til kunden. Ved brug af fysiske gavekort vil autogave(r) blive sendt til faktureringsadressen.

Gaveudvalg:

Med kundens adgang til gaveportalen kan kundens medarbejdere vælge mellem de viste gaver i det respektive univers. Gaverne er kun synlige på gaveportalen, så længe de er på lager.

Sortiment ApS forbeholder sig retten til at fjerne og/eller tilføje nye produkter i gaveudvalget, når varerne er udsolgte. Hvis en vare er udsolgt, vil den i videst muligt omfang blive erstattet af en lignende vare med tilsvarende værdi.

Der tages forbehold for fejl i beskrivelserne af gaverne samt fejl på viste produktfotos.

Fortrydelse af gavevalg:

Medarbejderen har mulighed for at ændre gavevalget i hele shoppens åbningsperiode. Dette gøres ved direkte kontakt til sortiment.dk

Ombytning af gavevalg:

Det er ikke muligt at ombytte eller returnere en gave, der er bestilt på gaveportalen.

Levering:

Kunden vælger og indtaster selv leveringsadressen. Gaven sendes fra Sortiment ApS lager 2-4 uger efter shoppens lukning med den valgte leveringsform.

Hvis medarbejderen ikke modtager sin gave inden for 14 dage efter den aftalte leveringsdato, bedes kunden kontakte os via e-mail på [email protected]

Leveringsadresser:

Én erhvervs leveringsadresse er inkluderet i købet. Hvis kunden ønsker levering til flere erhvervsadresser, pålægges der et gebyr på DKK 150,00 pr. erhvervsadresse ud over den første inkluderede erhvervsadresse.

Gebyret gælder ikke for GLS-pakkeshop- og GLS-privatleveringer.

Indpakning af gaver:

Sortiment ApS leverer alle gaver pakket i passende anledningsemballage med label, der indeholder gavens indhold samt navnet på medarbejderen, der har bestilt gaven. Samtidig er gaveposerne genanvendelige og kan derfor bruges igen.

Vedlæggelse af kundens egne julekort:

Vedlæggelse af kundens egne kort koster DKK 10,00 pr. gave. Kortene sendes til Sortiment ApS, Storegade 33, 6100 Haderslev, att: gaveportalen hos sortiment.dk, med tydelig angivelse af virksomhedens navn. Kortene skal være hos Sortiment ApS senest 5 arbejdsdage før shoppens lukning. Hvis kortene ikke modtages rettidigt, kan det ikke garanteres, at kortene bliver vedlagt. Kunden kan ikke få krediteret eventuelle gebyrer vedrørende kortene ved forsinket levering til Sortiment ApS.

Hvis kunden ønsker overskydende kort returneret, pålægges kunden alle omkostninger vedrørende returforsendelse.

Bemærk: Store gaver sendes i original emballage uden gaveindpakning.

Fragt:

Ved én samlet levering til én virksomhedsadresse er fragten som følger:
0-49 gaver: DKK 995,00
50-99 gaver: DKK 1.495,00
100-149 gaver: DKK 1.995,00
150-199 gaver: DKK 2.495,00
> 200 gaver: DKK 2.995,00

Ved levering til en GLS-pakkeshop sendes gaven som en pakke med GLS fra Sortiment ApS lager til den, af medarbejderen, ønskede pakkeshop.

Der opkræves DKK 59,00 pr. gave. Prisen for forsendelser til udlandet varierer afhængigt af omstændighederne uden for Sortiment ApS kontrol, og disse ekstra omkostninger pålægges kunden. Den endelige fragtpris vil fremgå af den modtagne faktura.

En estimeret fragtomkostning vil blive oplyst ved bestilling og vil fremgå af ordrebekræftelsen. Hvis der kun er tale om forsendelse i Danmark, vil den angivne fragtpris være gældende.

Der sendes ikke gaver til lande udenfor EU. Ønsker kunden at sende gaver til lande udenfor EU, vil Sortiment ApS levere de ønskede gaver til kundens adresse. Kunden står herefter selv for den videre forsendelse til medarbejderen.

Returnerede gaver:

I tilfælde af uafhentede gaver, der returneres til Sortiment ApS, eller forkert indtastede leveringsadresser, vil gaven kun blive genudsendt, hvis kunden betaler alle ekstra fragtomkostninger, der er forbundet hermed. Sortiment ApS  kan, på kundens forlangende, fremsende liste med oplysninger om hvilke gaver der er kommet retur, pga. manglende afhentning i GLS-pakkeshop.

Hvis returneringen skyldes en fejl hos Sortiment ApS, vil gaven blive gensendt uden ekstra omkostninger for kunden.

Reklamation ved modtagelse:

Hvis gaven er beskadiget eller ødelagt ved modtagelsen, beder vi kunden eller dennes medarbejder kontakte Sortiment ApS via e-mail på [email protected] inden for 5 hverdage. Sortiment ApS vil derefter behandle reklamationen og informere om den videre proces, herunder returforsendelse og håndtering af eventuelle omkostninger forbundet hermed.

Reklamationer kan ikke returneres til Sortiment ApS pr. efterkrav, og modtagelse vil blive afvist.

Reklamationsfrister ved fejl og mangler:

Gaven er et køb foretaget mellem Sortiment ApS  og kunden som en B2B-handel, og købelovens regler gælder for købet, dog med den undtagelse at gaveportal.sortiment.dk kun giver 6 måneders reklamationsfrist for fejl og mangler.

Aldersbegrænsning:

Kundens medarbejdere skal være fyldt 18 år for at købe alkohol.

Support:

Hvis der opstår problemer i forbindelse med brugen af gaveportalen, bedes kunden kontakte Sortiment ApS via e-mail på [email protected]. Husk at opgive den anvendte gavekode i emnefeltet. Så behandler Sortiment ApS henvendelsen på den førstkommende arbejdsdag.

Værneting:

Enhver tvist mellem Sortiment ApS og kunden afgøres efter dansk ret ved de danske domstole.

Gaveportal.sortiment.dk ejes og drives af Sortiment ApS, CVR: DK-41249641.